Ételek

Enter Subtitle Here

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Az Oinos olasz étterem, nem csak egy a top 10 olasz étterem közül Budapesten, hanem egy olyan családi olasz étterem is, ahol az autentikus olasz ízek kedvelői barátságos és modern környezetben élvezhetik az olasz ízek teljes tárházát. Az előételek között finom olasz sajtok, szalámik, és különböző halak találhatók, amik garantáltan meghozzák az étvágyát.

A tésztaételek között tészták párosításait találhatja tenger gyümölcseivel, kaviárral, kacsa, marha, hal vagy nyúl raguval, de akár rákkal és gránátalmával is. A főételek között tenger gyümölcsei, tőkehal, és válogatott húsételek közül választhat. Étlapunkon a legismertebb olasz étel, a pizza is helyet kapott, melyet különféle eredeti olasz feltétekkel rendelhet  az ízlésének megfelelően. Desszertjeink az édesszájú ínyenceknek lettek kialakítva, a lehető legnagyobb tekintettel az autentikus olasz ízekre.

A különlegességek között olyan ételeket találhat, amiket máshol valószínüleg nem kóstolhat meg. Ha igazi ínyencségre vágyik, ajánljuk például a különleges íz világgal bíró a spárgás rizottót, tintahallal.

Ételeinket a lehető legnagyobb odafigyeléssel készítjük el Önnek, hogy úgy érezze magát, mintha egy olasz étterem teraszán ülne egyenesen Velencében a Piazza San Marco-n.