oinos-logo

Üzleti vacsora olaszosan

A Rákóczi tér Budapest egyik legforgalmasabb központja, amely számos üzleti ebéd és vacsora lehetőséget kínál. Az itt található étterem- és vendéglátóhelyek különféle konyhai stílusokat és árakat kínálnak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő helyet.

Azt gondoljuk, hogy az egyik legnépszerűbb étterem a Rákóczi téren a Oinos. A tradicionális olasz konyha mellett a modern ételek is elérhetőek itt. A hely szép, modern és tágas, ideális üzleti ebédre vagy vacsorára.

Asztalfoglalás

Asztalfoglalást felveszünk ebéd- és vacsoraidőre. Asztalfoglaláshoz kérjük töltsd ki az online űrlapot, vagy hívj minket a +36 70 770 9803 –as számon.

A bár területét nem lehet lefoglalni – ezt a belépő vendégeknek hagyjuk szabadon, akik esetleg nem foglaltak asztalt vagy várniuk kell az asztalukra.

Az online asztalfoglalás egyszerű és csak pár percet vesz igénybe.

Az üzleti ebédnek vagy vacsorának az elsődleges célja az üzleti kapcsolat ápolása, a közös nevezők megtalálása, egymás közelebbről való megismerése.

Üzleti ebéd vagy vacsora során mindig a vendéglátó választ helyszínt, ezért is mint leendő vendéglátó, látogasson el hozzánk előzetesen és ismerje meg éttermünket, ha még eddig nem tette meg.

A Rákóczi tér Budapest egyik legjobb helye üzleti ebédre és vacsorára, ahol számos különféle konyhai stílus és árkategória közül választhat.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő helyet, viszont mindenképp nézze be hozzánk, ismerje meg az Oinos modern mediterrán étteremet és bistrot.

Fedezze fel az Oinos kínálatát!

Kapcsolat

Látogass el hozzánk, ha egy kellemes ebédre vágysz, ha a szülinapodat ünnepelnéd egy különleges környezetben, vagy ha csak lazítanál a barátaiddal egy nehéz nap után.

Nyitva: 8:30 – 23:00
Tel: +36 70 770 9803

Rákóczi tér 7. 
1084 Budapest