Rólunk

Enter Subtitle Here

 

 

Az OINOS -amely egy szó a borra-, életre kelti a turizmus és a vendéglátóipari szolgáltatások területén szerzett széles körű tapasztalatainkat. Különleges olasz és nemzetközi ételeket biztosít, miközben a legjobb minőségű tradícionális magyar termékeket a helyi beszállítókon keresztül szolgálja fel. Az OINOS egy olyan gyakorlatias módszert fejlesztett ki, amely a lehető legjobb ételeket nyújta és ezáltal a legfinomabb olasz ételeket kínáló bár Budapesten a garantált minőség mellett.

A tereink arra szolgálnak, hogy vendégeinknek a lehető legjobb atmoszférát biztosítják, minden szükségletüket kielégítve. Kóstolj meg egy pohár finom bort széles választékunkból, kóstold meg aperitifünket, amely egy napi rítus Olaszországban és ami az ottani társadalmi élet egyik alappillére. Természetesen az olasz, magyar és a nemzetközi ételeinknél is nagy figyelmet fordítunk az esztétikai megjelenésre és minőségre.

A kialakított dizájn kellemes és dinamikus teret teremt, a bútorok biztosítják az eredeti épület hangulatának megőrzését, ugyanakkor a tervezők gondos munkájának köszönhetően új életet adtak a régi Vásárcsarnok egy részének.