oinos-logo

Fedezze fel az Oinos igazi olasz ízeit

' Merüljön el Budapest kulináris színterének közepében, ahol Olaszország esszenciája életre kel. A pezsgő Rákóczi téren elhelyezkedő Oinos egyedülálló keveréket kínál hagyományos olasz és mediterrán ételekből, kiváló borokkal kiegészítve, biztosítva egy felejthetetlen Dolce Vita élményt minden látogatáskor.'

Élje át az Oinos hangulatát:

Fedezze fel az Oinos kínálatát, az ízletes brunch fogásoktól kezdve a házi készítésű tésztákon és bistro fogásokon át. Minden ételünk szeretettel és legjobb alapanyagokkal készül, hogy visszatükrözze az olasz konyhaművészet igazi lelkét

Válogatott borválaszték:

Az Oinos büszke nagy borválasztékára, melyben mindenki megtalálja a számára legjobb választást. Borválogatásunkban a könnyű fehérboroktól a komplex, hordóban érlelt vörösborokig minden megtalálható, különleges alkalmakra is.

Az Olasz konyhaművészet legjava:

Legyen szó a híres tésztákról, friss tenger gyümölcseiről vagy a klasszikus tiramisuról, az Oinos ünnepli az olasz gasztronómia egyszerűségét és gazdagságát. Csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, hogy az igazi hiteles olasz ételek kerüljenek vendégeink elé.

A következő kulináris kalandja az Oinosban vár Önre

Minden alkalomra

Legyen szó egy laza brunch-ról, üzleti ebédről vagy romantikus vacsoráról, az Oinos tökéletes helyszínt biztosít elegáns loft-stílusú hangulatával és meghívó atmoszférájával.

Látogasson el hozzánk az Oinosba

Kész arra, hogy átélje az olasz hagyományok és a modern pezsgés egyedülálló keverékét? Látogasson el hozzánk a Rákóczi tér 7-be, Budapesten, és indulhat a kulináris utazás.