oinos-logo

Romantikus vacsora a belvárosban

A romantikus vacsora Budapest belvárosában valószínűleg az egyik legkülönlegesebb és legemlékezetesebb élmény lehet. A város szívében található éttermek és bárok kiváló helyszínek lehetnek egy romantikus vacsorához, amelyeket a kiváló ételek, italok és a hangulatos környezet jellemez.

Asztalfoglalás

Asztalfoglalást felveszünk ebéd- és vacsoraidőre. Asztalfoglaláshoz kérjük töltsd ki az online űrlapot, vagy hívj minket a +36 70 770 9803 –as számon.

A bár területét nem lehet lefoglalni – ezt a belépő vendégeknek hagyjuk szabadon, akik esetleg nem foglaltak asztalt vagy várniuk kell az asztalukra.

Az online asztalfoglalás egyszerű és csak pár percet vesz igénybe.

Az egyik legjobb lehetőség egy romantikus vacsorához a Rákóczi téren található Oinos mediterrán étterem. Az étterem kiváló minőségű olasz készítésű ételeket kínál, amelyeket a legjobb alapanyagokból készítenek. 

A vacsora után könnyen megközelíthetőek a belvárosi színházak, bárok vagy szórakozóhelyek.

Az Oinos étterem is egy tipikus romantikus vacsora helyszín a belvárosban, azzal az egyedi sajátossággal, hogy nagyon könnyen megközelíthető, melyben nagy segítség a Rákóczi tér metrómegálló és a Rákóczi tér mélygarázs is.

Mindezek mellett, Budapest belvárosa rengeteg lehetőséget is kínál a romantikus vacsorán túl, közös sétákhoz, közös programokhoz, kikapcsolódáshoz.

Fedezze fel az Oinos kínálatát!

Kapcsolat

Látogass el hozzánk, ha egy kellemes ebédre vágysz, ha a szülinapodat ünnepelnéd egy különleges környezetben, vagy ha csak lazítanál a barátaiddal egy nehéz nap után.

Nyitva: 8:30 – 23:00
Tel: +36 70 770 9803

Rákóczi tér 7. 
1084 Budapest

LEGYEN SZÉP REGGELE!

BRUNCH

Várjuk minden nap 8:30-tól. Ne maradjon le a ropogós bacon és a reggeli koktél élményéről!