oinos-logo

Különleges Borok és Italok Budapest Szívében

Legyen szó egy pohár különleges borról, egy kreatív koktélról vagy egy sima italról, az Oinos Winebar a minőség és az ízek harmóniáját kínálja, így biztosítva, hogy minden látogatás emlékezetes maradjon.

' Az Oinos nem csak kulináris élvezeteket kínál, hanem egy kiemelkedő borszaküzlet és italbár is, ahol a vendégek felfedezhetik a különféle borok és italok lenyűgöző választékát. A wine bar kínálata tökéletesen tükrözi azt az elkötelezettséget és szenvedélyt, amely éttermünket jellemzi, legyen szó helyi vagy nemzetközi borokról, különleges koktélokról, vagy prémium szeszes italokról..'

Borválasztékunk

Az Oinos borválasztéka a minőségre és sokszínűségre helyezi a figyelmet, a klasszikus borvidékek remekeitől kezdve a kisebb, kevésbé ismert pincészetek specialitásáiig. A vendégek kóstolhatnak hagyományos magyar borokat, amelyek a helyi terroir gazdagságát tükrözik, vagy válogathatnak a világ más tájainak jellegzetes borai közül.

Koktélok és Egyéb Italok

A koktélkínálatunk kreativitást és minőségi alapanyagokat ötvöz, a klasszikus receptektől az újragondolt modern kreációkig. Az Oinos mixerei igazi művészetként kezelik a koktélkészítést, minden italban az ízharmóniára és az esztétikumra törekedve. Emellett prémium szeszes italok széles választéka áll rendelkezésre azok számára, akik egy pohár kiváló whisky-re, rumra vagy ginre vágynak.

Egy Tökéletes Esti Kikapcsolódás

Az Oinos ideális hely a barátokkal való találkozókhoz, üzleti megbeszélésekhez vagy egy romantikus este eltöltéséhez. A kényelmes ülőhelyek, a meleg világítás és a kellemes zene mind hozzájárul az elegáns és pihentető atmoszférához, ahol az italok és a társaság egyaránt kiváló hangulatot biztosít.