oinos-logo

OINOS Étterem Winebar Brunch

Modern mediterrán étterem

Üdvözli az Oinos

Várjuk szeretettel minden nap
8:00 és 23:00 óra között
a budapesti Rákóczi téren.

Olasz tradíciók modern tálalásban

Az Oinos Bisztró olasz és mediterrán ételek széles választékával vár mindenkit, aki felejthetetlen gasztronómiai élményre vágyik néhány könnyed koktél vagy testesebb bor társaságában.

Látogasson el frissen megújult éttermünkbe és próbálja ki házi készítésű tésztáinkat, pizzáinkat és bisztró-ételeinket. Minden falattal és korttyal éreztetni szeretnénk vendégszeretetünket.

Fedezze fel az Oinos kínálatát!

REGGELTŐL 14 ÓRÁIG

DÉLTŐL 18 ÓRÁIG

18 ÓRÁTÓL

AMIKOR SZERETNÉ

Boraink

Borválasztékunk összeállításánál elsősorban vendégeink igényeit vettük figyelembe. Így a populáris, könnyedebb fehér boroktól kezdve az összetettebb, évekig hordóban érlelt vörös tételekig mindent megtalálhatnak nálunk a számunkra bizalmat szavazók.

Hisszük, hogy akár ebédről, akár vacsoráról van szó, egy üveg bornak mindig helye van az asztalon, amely éttermünk miliőjével párosítva maradandó élményt nyújt.

Asztalfoglalás

Asztalfoglalást felveszünk ebéd- és vacsoraidőre. Asztalfoglaláshoz kérjük töltsd ki az online űrlapot, vagy hívj minket a +36 70 770 9803 –as számon.

A bár területét nem lehet lefoglalni – ezt a belépő vendégeknek hagyjuk szabadon, akik esetleg nem foglaltak asztalt vagy várniuk kell az asztalukra.

Az online asztalfoglalás egyszerű és csak pár percet vesz igénybe.

Kapcsolat

Látogass el hozzánk, ha egy kellemes ebédre vágysz, ha a szülinapodat ünnepelnéd egy különleges környezetben, vagy ha csak lazítanál a barátaiddal egy nehéz nap után.

Nyitva: 8:00 – 23:00
Tel: +36 70 770 9803

Email: oinos.budapest@gmail.com

Rákóczi tér 7. 
1084 Budapest

BRUNCH

Olasz tiramisu reggelire! Miért ne?
 
Izgalmas villásreggeli és lenyűgöző kávékülönlegességek könnyed, de mégis kényelmes éttermi környezetben. Ne érje be kevesebbel, válassza a híres Oinos minőséget megfizethető áron!

DÉLBEN

egyedül vagy kollégákkal
 
Tágas beltérrel és privát sarkokkal várjuk vendégeinket ebédidőben is egy könnyed bisztró élményre vagy egy komolyabb, többfogásos üzleti ebédre. Ne bízza a véletlenre, válassza az Oinos kifogástalan minőségét és a mediterrán életérzést.
 

VACSORA

kettesben vagy barátokkal
 
Romantikus vacsorát tervez vagy összefutna barátaival egy hosszabb beszélgetésre?
Az Oinos tökéletes választás, de ne felejtsen előre asztalt foglalni! Az esti órákban nagyon népszerűek vagyunk. :-)

ÉVFORDULÓK

születésnapok és privát rendezvények
 
Legyen szó nagyszabású eseményről vagy egy különleges születésnapról, szeretettel várjuk éttermünkbe. Igényeikhez igazodunk, legyen szó egyedi dekorációról, menüsorról vagy privát térről. A részletekről érdeklődni személyesen, telefonon és email-ben tudnak.