oinos-logo

OINOS Bisztró

Modern mediterrán étterem

Üdvözöljök az Oinos-ban

Várjuk szeretettel minden nap
11:30 és 23:00 óra között
a budapesti Rákóczi téren.

Olasz tradíciók modern tálalásban

Az Oinos Bisztró olasz és mediterrán ételek széles választékával vár mindenkit, aki felejthetetlen gasztronómiai élményre vágyik néhány könnyed koktél vagy testesebb bor társaságában.

Látogasson el frissen megújult éttermünkbe és próbálja ki házi készítésű tésztáinkat, pizzáinkat és bisztró-ételeinket. Minden falattal és korttyal éreztetni szeretnénk vendégszeretetünket.

Fedezze fel az Oinos kínálatát!

Munka előtt vagy után

Egyedül és kollégákkal

Kettesben és barátokkal

Egyedi eseményekre

Boraink

Borválasztékunk összeállításánál elsősorban vendégeink igényeit vettük figyelembe. Így a populáris, könnyedebb fehér boroktól kezdve az összetettebb, évekig hordóban érlelt vörös tételekig mindent megtalálhatnak nálunk a számunkra bizalmat szavazók.

Hisszük, hogy akár ebédről, akár vacsoráról van szó, egy üveg bornak mindig helye van az asztalon, amely éttermünk miliőjével párosítva maradandó élményt nyújt.

Asztalfoglalás

Asztalfoglalást felveszünk ebéd- és vacsoraidőre. Asztalfoglaláshoz kérjük töltsd ki az online űrlapot, vagy hívj minket a +36 70 770 9803 –as számon.

A bár területét nem lehet lefoglalni – ezt a belépő vendégeknek hagyjuk szabadon, akik esetleg nem foglaltak asztalt vagy várniuk kell az asztalukra.

Az online asztalfoglalás egyszerű és csak pár percet vesz igénybe.

Kapcsolat

Látogass el hozzánk, ha egy kellemes ebédre vágysz, ha a szülinapodat ünnepelnéd egy különleges környezetben, vagy ha csak lazítanál a barátaiddal egy nehéz nap után.

Nyitva: 11:30 – 23:00
Tel: +36 70 770 9803

Email: oinos.budapest@gmail.com

Rákóczi tér 7. 
1084 Budapest

KÁVÉZÁS

Ugorj ki egy gyors kávéra vagy lepd meg magad egy koktéllal munka után! Válassz mellé előételt vagy desszertet, a hamisítatlan Oinos élmény nem marad el. Várunk szeretettel egész délután!

DÉLBEN

egyedül vagy kollégákkal
 
Tágas beltérrel és privát sarkokkal várjuk vendégeinket ebédidőben is egy könnyed bisztró élményre vagy egy komolyabb, többfogásos üzleti ebédre. Ne bízza a véletlenre, válassza az Oinos kifogástalan minőségét és a mediterrán életérzést.
 

VACSORA

kettesben vagy barátokkal
 
Romantikus vacsorát tervez vagy összefutna barátaival egy hosszabb beszélgetésre?
Az Oinos tökéletes választás, de ne felejtsen előre asztalt foglalni! Az esti órákban nagyon népszerűek vagyunk. :-)

ÉVFORDULÓK

születésnapok és privát rendezvények
 
Legyen szó nagyszabású eseményről vagy egy különleges születésnapról, szeretettel várjuk éttermünkbe. Igényeikhez igazodunk, legyen szó egyedi dekorációról, menüsorról vagy privát térről. A részletekről érdeklődni személyesen, telefonon és email-ben tudnak.

LEGYEN SZÉP REGGELE!

BRUNCH

Várjuk minden nap 8:30-tól. Ne maradjon le a ropogós bacon és a reggeli koktél élményéről!