oinos-logo

Autentikus olasz ételek a 8. kerületben

Budapesten a nyolcadik kerület hallatára nem biztos, hogy mindenkinek az olasz kiválóságok jutnak az eszükbe. Viszont itt az ideje, hogy ez megváltozzon! Az Oinos olasz étterem, borbár és bisztró, ami a Rákóczi téri Vásárcsarnokban található, az egyik legjobb olasz étterem Budapesten. Az eredeti olasz ízekről a garanciát pedig az olasz tulajdonos biztosítja vendégei számára.

Ha olasz étterem, akkor pedig pizza! Az Oinos pizzái különféle eredeti olasz feltétekkel választhatóak, és kizárólag friss alapanyagok kerülnek felhasználásra elkészítésük során. Ilyen feltét például a különlegesen finom bivalymozzarella, az eredeti olasz csípős kolbász, és a gorgonzola, ami egy híres olasz belsőpenészes sajt. A vegetáriánus vendégek is nyugodt szívvel betérhetnek, hiszen van külön vegetáriánus pizza is, szintén rengeteg ízletes feltéttel.

A hamisíthatatlan olasz hangulatért a pizza mellé a kiváló olasz borok gondoskodnak. Akinek pedig jól bevált magyar kedvence van, annak sem kell kétségbe esnie, hiszen hazai termelők borai is fellelhetők az Oinosban.