oinos-logo

Eredeti olasz pizza bár és étterem Budapest központjában

Budapesten számtalan étteremmel találkozhat, melyekben árusítanak pizzát is. Ám ha egy igazán autentikus olasz pizzára vágyik, már nehezebb dolga van. Az Oinos olasz étterem viszont pont egy ilyen ékköve a fővárosnak. Az étterem a Vásárcsarnokban kapott helyet, aminek köszönhetően tömegközlekedve és autóval is rendkívül könnyen megközelíthető.

Az Oinos pizza bár egy rendkívül hangulatos és családias olasz étterem, amely tárt karokkal várja az olasz ízek kedvelőit. Elengedhetetlen alapanyagjaik között szerepelnek a kiváló olasz sajtok, szalámik és természetesen a halak, melyek egyből meghozzák az pizza bár látogatóinak étvágyát. A pizza választék minden kulináris igénynek eleget tesz. Az egyszerűbb paradicsomos, mozzarellás, olasz kolbászos pizzától, mely a „Diavola” nevet viseli, egészen a különlegesebb, paradicsomos, mozzareállás baconös mascarponés változatig. Esetleg vegetáriánus? Nem probléma! Az Oinos pizza bár kínálatában megtalálható négy sajtos pizza is azoknak, akik az egyszerűbb ízeket kedvelik, emellett szerepel az étlapon külön vegetáriánus pizza is, melybe paradicsom, mozzarella, articsóka, gomba, hagyma, és olivabogyó került feltételként. Amennyiben valamilyen ételallergiával küzd, a pizza bár szakácsai elkészítenek szinte bármilyen fogást egyedi igények alapján.

A kiváló olasz és magyar termelői borok széles választéka pedig gondoskodik arról, hogy méltó kísérője legyen a pizzának. Látogasson el éttermünkbe, és élje át a hamisíthatatlan olasz érzést!