oinos-logo

Jó idő, olasz ételek, borok, pizza, terasz…

Itt a jó idő, ideje barangolnunk egyet a szabadban, kirándulnunk és élvezni a tavaszt! Nem feltétlen kell messzire mennünk, hiszen Budapesten és környékén is rengeteg tartalmas időtöltési lehetőség és megannyi élmény vár ránk, illetve a fővárosban pihenhetünk is, ha éppen arra van szükségünk.

Az olyan autentikus olasz éttermek szempontjából, mint amilyen a miénk is, a tavasz nem egyszerűen csak a jó időt hozza, de egyben azt is jelenti, hogy az éttermek kültéri teraszai szépen sorban megnyílnak, megtelnek hazai és külföldi vendégekkel, miközben finomabbnál-finomabb illatok kezdik el átjárni a levegőt és még inkább beindul az élet a belváros utcáin. Az ilyen életkép velejárója, a jókedv. Ennek megfelelően, az ilyen pizza teraszokon jó hangulatban beszélgető családok, barátok, párok kellemesen gyümölcsös borkülönlegességeket kortyolgatnak és ízekben gazdag olasz pizzákat és tésztákat fogyasztanak.

A tavasz kezdetével és a jó idő beköszöntével, a tágas utcákon és tereken bóklászva, a városi fesztiválok, a különböző szabadtéri programok és a végtelen rakpart kitűnő kikapcsolódási lehetőséget biztosít az itt tartózkodóknak. Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, érdemes ellátogatni egy igazi olasz étterembe is, amelynek hangulata, tradicionális konyhája, minden bizonnyal felejthetetlen örömökkel szolgál majd, betérő vendégei számára. Az ilyen, magával ragadó helyek elengedhetetlen tartozéka a pizza terasz, amelyen a jó társaság, a friss levegő, a kényelem és az ízek kombinációja teszi majd teljessé az étkezést.

Természetesen a terasz elhelyezkedése és kialakítása meghatározó tényező az éttermi összkép szempontjából. Mi rendkívül szerencsések vagyunk, hiszen az Oinos olasz étteremnek a Rákóczi Tér, és az itt található Vásárcsarnok ad helyet, a téren található pizza teraszunknak köszönhetően pedig a látvány is hozzájárul ahhoz, hogy vendégeink belvárosi környezetben, ideális körülmények között fogyaszthassák el az általunk kínált, különleges ételeket. Elégedettségüket fokozza a nálunk tapasztalható kényelem és kiszolgálás, amely biztosítja, hogy éttermünk, akár egy fárasztó nap után kikapcsolódásként is kitűnő választás legyen.

Az éttermünkben kapható ételek a lehető legnagyobb odafigyeléssel készülnek, és mindennel azon vagyunk, hogy minőségi szolgáltatásunkkal pizza teraszunkról egyenesen Olaszországba repítsük önt. Válasszon gluténmentes opcióink közül, kóstoljon bele a világhíres olasz konyha ínyencségeibe!