oinos-logo

Olasz éttermek és stílus

Ha Olaszországban járunk, biztosan nem hagyjuk ki a környék olasz éttermeit. Az eredeti olasz ízekért az egész világ rajong, és legalább ennyire szeretjük a különleges, vendégszerető olasz atmoszférát és környezetet. A hagyományos olasz stílusú étterem jellemzői a márvány padló, a fa asztalok és székek, a piros-fehér kockás terítő, a visszafogott világítás és gyertyafény, a boros üvegek a polcokon, melyek mind arról gondoskodnak, hogy kellőképpen magunkba tudjuk szippantani az olasz életérzést.

Ha körülnézünk a nagyvilágban, a modern, nagyvárosi olasz éttermek és – a manapság igen népszerű- borbárok már ritkán követik ezt a tradicionális stílust. Ahogy az ételek is egyre izgalmasabb, megújult külsőt kapnak, úgy követik ezt a trendet az olasz éttermek belső megoldásaikkal. Design bútorok, letisztult mégis izgalmas színvilág, modern stílusú lámpák és fények felelnek az exkluzív hangulatért. Mindez kiváló olasz ételekkel és borokkal párosítva tökéletes kombináció.

Az Oinos különlegességét az adja a budapesti olasz éttermek között, hogy rendkívül jól kombinálja a Rákóczi tér izgalmas hangulatát a modern belső éttermi dizájnnal, a hagyományos és újragondolt olasz ételek fúziójával és az ezekhez tökéletesen passzoló eredeti olasz borokkal. A vendégszeretetet és a figyelmes kiszolgálást pedig még nem is említettük.

Mindig nagy kérdés, hogy otthonunknak, esetleg újonnan nyíló éttermünknek, bárunknak modern vagy hagyományos belső dizájnt adjunk. Ha hasznos tanácsokra és ötletekre van szükség az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházában segítséget nyújtanak nekünk ebben.