oinos-logo

Pizza kávézó

Pizza kávézóban vagy kávé pizzériában? 😊 Nálunk mindkettő lehetséges. Betérhetsz hozzánk akár egy kávéra is, és kérhetsz hozzá egy pizzát, vagy fordítva. Jöhetsz egy pizza kedvéért, és érezheted magad kicsit úgy, mintha egy kávéházban ebédelnél vagy vacsoráznál.

A tökéletes kávézó érzésre, élményre garancia az Oinos borbár és bisztró autentikus hangulata. Ahol ugyanúgy lehetséges csak egy kávéra betérni, mint a hagyományos kávéházakban. Itt viszont adott egy plusz lehetőség is: pizza kávé mellé. Az olasz pizzériák és kávézók hangulatát Budapestre hozó Oinosban nem csak a kávézás élménye tökéletes. Ha megéheztél, a kávéhoz (vagy előtte / utána) szívesen felszolgálunk egy pizzát vagy akár egy sajttálat is.

Hangulatos olasz éttermünket nem csak azok érezhetik tökéletes választásnak, akik enni szeretnének. Olasz és magyar borok széles választékával várjuk mindazokat, akik borbárt vagy bisztrót keresnek. És azok is megtalálják nálunk a számításaikat, akik a kávézás élményét szeretnék összekötni egy pizzával vagy egy eredeti olasz desszerttel.